FI light (fault code C32) - Suzuki GW250 Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 10-16-2015, 03:35 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
FI light (fault code C32)

I brought this bike with 5,000 miles on the clock a month ago. So far it seems to be the most problematic bike I've owned.

First the fuse blew thanks for water getting into the brake switch (fixed with grease and a new fuse)

Now I have the FI fault light. The bike seems to be running fine though.
I put it into dealer mode by removing the side panel and looping back 2 connectors and I'm getting fault code C32 which is "fuel injector signal 1"

So far I've not seen anyone else with this issue on a GW250.
On other bikes it's said to often be caused by a PowerCommander but that's not the case here.
The light seems to come on after running for about 5mins.

Any ideas?
Premises187 is offline  
post #2 of 2 Old 02-01-2016, 01:21 PM
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
sorry to hear ure problems,how did u get into dealer mode do u have a link showing how its done!
izuki is offline  
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome